Denne 13-årige Boy bygget sit eget lille hus og brugte kun $ 1.500
-- Advertisement --

Den lille bygherreNår du er i skole sommer er det bedste tidspunkt på året. Du kommer til at sparke tilbage, slappe af og lege med dine venner. Nå, for Luke Thill i Dubuque, Iowa, begyndte han at miste interessen. Bored med at have noget at gøre.


Image title


Ifølge Luke ønskede han "noget at gøre i løbet af sommeren" og tog til internettet for at finde på sjove ting, han kunne gøre i løbet af pause. At være en ung energisk dreng ønskede han noget at gøre udenfor og søgte YouTube for interessante DIY projekter.Det lille husUnder læsning af videodelingsstedet kom han på tværs af flere "Tiny House" instruktions YouTube-videoer. For dem der ikke er bekendt med udtrykket, er "Tiny House" en bevægelse, der taler for at leve mere simpelt i små huse. Hjemmene, selvom de er små, kan understøtte alle behovene hos et almindeligt hus.


Image title
Youtube


Da Luke kun var tolv år, besluttede han at han også ville bygge sit eget lille hus i sin families baggård ved hjælp af DIY-videoer. Men Luke er ikke bare et gennemsnitligt barn. Når han går ud for at gøre noget, får han det med fantastiske resultater!-- Advertisement --


-- Advertisement --