Mors tvillinger er forskellige. 18 år senere er de ikke genkendelige
-- Advertisement --

1. Spændende Nyheder


Donna og Vince Aylmer, fra Gloucester, England, var begejstrede for at udvide deres eksisterende familie på fem medlemmer til seks med en anden tilføjelse på vej. Donna, en 49-årig lagerarbejder, kom hen til lægen med sin mand Vince, en 55-årig scaffolder, til deres første rutinemæssige kontrol og ultralyd.


Image titleheartlandfertility.mb.ca

Naturligvis var parret lykkeligt og lidt nervøst, men forventede ikke noget ud over det sædvanlige, især da de havde lidt øvelse i sagen. Men de var helt uvidende om de nyheder, de var ved at modtage.


2. Ikke en, men to små boller


Aylmers blev informeret af lægen om, at de ikke forventede en, men to små babyer til at blive med i deres voksende familie. Donna var lettet over at høre, at de var sunde og udviklede sig normalt, men nyheden kom som lidt af et chok af andre gode grunde.


Image titlecommunity.babycenter.com

Med tre børn ved navn George, Chynna og Jordan allerede hjemme, lød tvillinger som en smule af en håndfuld. Dette stoppede dog ikke det lykkelige par fra at fejre denne nyhed som den største velsignelse. Fangsten var, at de ikke havde nogen idé om, hvilken slags velsignelse de skulle modtage.-- Advertisement --


-- Advertisement --