Disse billeder viser dig, hvad Nordkorea er som lige nu
-- Advertisement --

1. Nordkorea bruger en formue på sine væbnede styrker


Det er ukendt, hvor meget præcis den nordkoreanske leder, Kim Jung-Un, bruger til at finansiere den koreanske folks hær, selvom det siges at være ret heldig. Den nordkoreanske hær bruger lasere og missiler forbudt i andre lande og har en imponerende cyber warfare enhed.


Image titlebusinessinsider.com

Det er obligatorisk for alle nordkoreanske over 18 år at tilegne sig, selv kvinder. Nordkorea besidder også et ukendt antal atomvåben, men ifølge skøn er dets atomars arsenal begrænset. Nordkorea besidder også et stort antal kemiske våben.


2. Du skal arbejde for din uddannelse i Nordkorea


Vidste du, at eleverne i Nordkorea skal købe deres egne stole, skriveborde og opvarmning om vinteren? Og hvis det ikke var nok, er de også nødt til at arbejde, mens de er i skole for at producere ting til regeringen.


Image titlebloomberg.com

Hvis forældrene ønsker, at deres datter skal fokusere på sin uddannelse og undgå lejlighedsvis hårdt arbejde, skal de enten bestikke skolelærerne eller stoppe med at sende hende til skole helt og tvinge hende til at savne den eneste mulighed, hun har på en uddannelse.-- Advertisement --


-- Advertisement --