De trommehemmeligheder du behøver at vide!
-- Advertisement --

Her er de skøreste fakta, du behøver at vide om Amerikas første familie. Vi begynder med lidt baggrund om hvert familiemedlem, før vi hopper ind i de grinere ting. Og stol os, det bliver gritty.

Søsterrivalitet?


Image title


Mens Tiffany voksede op i Californien med sin mor, blev Ivanka parat til spotlighten og arbejdede for familiebranchen. Ivanka har nu en nettoværdi på 150 millioner dollars og bliver ofte rost af sin far, både for hendes arbejdsmoral og skønhed. Taler til Vanity Fair om Ivanka, sagde Donald, "Hvilken skønhed, den ene. Hvis jeg ikke var lykkeligt gift, og du ved, hendes far. . . "Og hendes bror Eric tøver ikke med at ringe til hendes favorit af børnene. I mellemtiden har Tiffany ikke været velkommen til familiebranchen og har ikke nogen steder i nærheden af sin ældre søsters formue. Læs mere for at finde ud af, hvad der blev Tiffany til andenpladsen.


Baby Barron lever det store liv


Image title


Før familien flyttede til Det Hvide Hus for at være nær Donalds nye kontor, deltog Barron i den dyreste private skole i hele New York City. Det er så eksklusivt, at familien aldrig har officielt frigivet prep schoolens navn. Nu deltager han i St. Andrew's Episcopal School i Potomac, Maryland. Vi er sikre på, at han gnider albuer (eller deler penner) med nogle af Amerikas rigeste og mest tillidsfinansierede børn.-- Advertisement --


-- Advertisement --