15 fødevarer, der åbner arterierne og reducere risikoen for at få et hjerteanfald
-- Advertisement --

Introduktion

Ifølge American Heart Association er kardiovaskulær sygdom en af de førende dødsårsager i USA. Omkring 25% af dødsfald hvert år i USA skyldes dem. Alligevel, og dette er den mest chokerende, kunne disse sygdomme undgås, og vi kunne endda helbrede.


Image title


American Heart Association hævder, at mere end 42 millioner mænd og kvinder lever med en eller anden form for hjerte-kar-sygdom. Mænd er mere tilbøjelige til at lide, men kvinder er oftere ofre. Nogle af risikofaktorer for hjerte-kar-sygdomme og hjerteanfald, der resulterer i, er højt blodtryk, diabetes, søvnapnø og højt kolesteroltal. Mænd og kvinder, der ryger, har tendens til at være mere bekymrede, ligesom mennesker, der er morbidt overvægtige og har dårlige spisevaner generelt.


Derfor bør det understreges, at kost kan have en direkte indvirkning på hjertets og arteriens sundhed. Sørg for at spise de rigtige fødevarer og tage de nødvendige forholdsregler. Undersøgelser har vist, at en sund kost for hjertet ikke kun kan forhindre fremtidige hjerte-kar-sygdomme, men også omvendt tendensen.

Her er en liste over femten hjertesund sunde fødevarer, der kan hjælpe dig med at forbedre dit helbred og reducere risikoen for hjerte-kar-sygdom.


1. Appelsiner


Image title


Hvis du er på udkig efter en hel terapi i en frugt, er appelsin en ideel kandidat. Takket være dets høje niveauer af pektin virker det som en "svamp" for at suge kolesterol fra mad og blokere dets absorption. Kaliumindholdet i appelsiner hjælper også med at modvirke natriumindtaget og hjælper med at opretholde blodtrykket på et passende niveau. Nyligt har nye undersøgelser vist, at appelsiner har evnen til at neutralisere proteiner, der forårsager udseende af hjerteærtvæv og kan føre til kongestiv hjertesvigt.


2. Kålkålen


Image title


Mødre har ret til at fortælle deres børn at spise grønne grøntsager. Forskning har vist, at kale er en af de bedste fødevarer til at forhindre hjertesygdomme og opretholde et sundt kardiovaskulært system. Takket være sine høje mængder af antioxidanter, fibre og omega-3 fedtsyrer er kale en perfekt mad, og du bør altid have nogle i dine skabe.
-- Advertisement --


-- Advertisement --