Den bemærkelsesværdige historie om Christopher Thomas Knight
-- Advertisement --

For mange af os vandt til et moderne liv, vil besværet af det daglige liv påvirke os, men ikke overvælde os. Sådan var det ikke for Christopher Thomas Knight, der for næsten 30 år ikke kom i kontakt med et eneste menneske. Knight opgav alle goderne af moderne liv og trak sig tilbage dybt ind i skovene i Maine, kun for at blive hørt om gennem bidder af sladder og rapporterede observationer. Men hvordan overlevede hand, hvor fandt han mad og ly, og aller vigtigst, hvordan blev han til sidst fanget? Læs mere om denne fantastiske historie om verdenens sidste rigtige eneboer.


Image title


1. Et tidligt portræt af Christopher Knight


Mørkhåret og bebrillet, skinnede Christopher Knights personlighed bedst igennem via hans holdning. Han forsøgte ofte at gøre sig selv så lille som mulig. Han havde aldrig været den mest udadvente eller karismatiske person og det passede ham fint.


Image titleKennebec Journal


Han foretrak at holde sig for sig selv og at optage sin tid med ting, der betød mest for ham. Folk undrede ham; han havde sværet ved at relatere til andre på selv det mest basale niveau. Men så mærkelig som han måtte have synes til andre, kunne ingen dog virkelig forudse, hvad han gjorde.2. Hvordan bliver man en eneboer?


Ordet eneboer kan give en masse spøjse associationer. Du kan måske forestille dig en krabbe i et snoet sneglehus. Eller måske en klog vismand, der står ved indgangen til en hule, altid parat til at give ud af sin visdom til trætte rejsende.


Image titleTV Tropes


En eneboer betyder simpelthen en person, der ønsker at leve alene, ofte afsondret fra omverdenen. Nogle mennesker foretrækker eneboer livsstilen af religiøse årsager. Andre foretrækker den for enkeltheden der medfølger. I Christopher Knights tilfælde var det ikke dyb religiøs overbevisning eller andre tydelige eksistentielle årsager. For ham skete det simpelthen.
-- Advertisement --


-- Advertisement --