De dødligste slanger fundet på planeten
-- Advertisement --

Slager er anset som en af de mest skræmmende dyr i dyreriget. Det er blevet rapporteret, at der årligt er ca. 5,5 millioner slangebid. Af dem er 1,8 millioner giftige, hvilke forårsager over 90.000 dødsfald. Vi kan takke for de mange af disse slanger for de dødsfald.


Kongekobra


Image title


Kongekobraen er verdenens længste giftslange. Den er primært fundet i Indien og andre steder af sydøst Asien. Kongekobraens gift angriber ofrets centralnervesystem, hvilket resulterer i smerte, vertigo og til sidst lammelse. Det er blevet rapporteret, at døden kan forekomme så kort som efter 30 minutter uden modgiften. Giften er så dødlig, at den kan slå en stor elefant ihjel.Savtakket hugorm


Image titleSavtakket hugorme slår flere mennesker ihjel hvert år end nogen anden slange. Selv om det kun vokser til 1-3 meter lang, kan dens giftige bid gøre masser af skade. Deres gift indeholder hemotoxins og cytotoxins, der forårsager flere blødningsforstyrrelser inklusiv muligheden for en indre hjerneblødning. Mange af disse slanger findes i områder, hvor moderne medicin ikke findes. Derfor lider ofrene nogen gange en lang, smertefuld død.
-- Advertisement --


-- Advertisement --