TING OM AUSTRALIEN SOM DU HAR BRUG FOR AT VIDE FØR DU BESØGER
-- Advertisement --


Australien er et populært turistmål, normalt kendt for dets smukke strande, men blive ikke narret af facaden. Autstralien er også hjem til nogle af de farligste dyr og giftige insekter på planeten. Mens det måske ikke er nok til at afskrække dig fra at besøge eller leve der, bør du bestemt være bevidst om, hvad du er oppe imod, uanset om det er en lille edderkop eller en stor hvid haj.


Image title
Havhvepse


Image title


Normalt fundet flydende langs Great Barrier Reef. At blive brændt af en havhveps kan forårsage ulidelig smerte og nogen gange døden. Hver hjørne af en vandmand har omkring 15 fangearme, hver indeholdende omkring 500.000 cnidocytter, der er eksplosive celler, der indsprøjter gift ind i ofret.DETTE ER HVAD ET BRANDSÅR FRA EN HAVHVEPS SER UD SOM AV!


Image title


Normale symptomer for brandsår fra en havhveps inkluderer brændende fornemmelse, prikkende fornemmelse og svigende smerte. Derefter kommer den murrende smerte. Lyder forfærdligt, ikke? Det er fordi det er det. Hvis såret er rigtig slemt, vil det forsætte til kvalme og opkastning, hovedpine, muskel- og ledsmerte.-- Advertisement --


-- Advertisement --